Workshop Burn-out en Yoga

Ken je dat?

‘s Ochtends moe wakker worden. Je naar je werk slepen waar je een collega tegen komt die er volgens jou niets van kan. Na je 4de kop koffie is er nog niets uit je handen gekomen. Pff…nog 6 uur te gaan. Waar is je passie gebleven? Burn-out ontstaat als je dingen doet die niet bij je passen; burn-out kenmerkt zich door vermoeidheid, cynisme tegen anderen en onderpresteren.

Er zijn nog plaatsen in de workshop op zaterdag 1 november van 09.30 tot 12.30 uur. Zie voor meer informatie 141101 Nelleke en Boudy burnout Wil je je direct al aanmelden? Dit kan met het aanmeldformulier.

Interessant? Ik waardeer het als je dit deelt. Dank!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Categorieën: Nieuws