Reviews

april 2018 – Klik hier voor review Jos Verouden met foto kobra

januari 2018 – Diana van Emmerik :

Je praktische (adem)technieken heb ik dus helaas niet kunnen inzetten vanwege een keizersnede, maar volgens mij zijn jouw lessen altijd zinvol voor het dagelijks leven.

Ik vind het bijzonder hoe krachtig je bent terwijl je zo kwetsbaar of authentiek handelt.

 

april 2018 – Cees Catsburg; ruim een jaar yogalessen :

Met veel genoegen volg ik wekelijks de yoga lessen van Nelleke Slotboom bij Yoga-Capelle. Op aanraden van een arts en een (mannelijke) collega heb ik me aangemeld. Mijn doel en uitdaging was om minder gestresst door het leven te gaan. Verder heb ik veertig jaar intensief gesport en wilde ook eens de andere kant van lichamelijke inspanning ondervinden.

De lessen van Nelleke zijn iedere keer weer anders, naast een paar vaste items, krijgen we steeds nieuwe oefeningen die weer een ander deel van je lichaam uitdagen. Alles wordt heel doordacht en deskundig benaderd.

Het resultaat is dat het mij zowel mentaal als fysiek ontspanning biedt. Zowel door de oefeningen als door het praten over diverse belevingen ontstaat er een bepaalde bewustwording. Dat alles bij elkaar zorgt ervoor dat je meer tot innerlijke rust kan komen en daardoor wat stabieler in het leven staat. De spieren en gewrichten worden wat minder stram door de soms intensieve oefeningen.

Overigens maakt het feit dat ik één van de weinige mannen ben die aan yoga doet, helemaal niets uit.

 

Zie ook de recensies op FACEBOOK: Druk op deze link

 

Catelijne:

Nelleke Slotboom van Yoga Capelle heeft vele goede tips gegeven om met vertrouwen de bevalling tegemoet te zien.

Serge:

Nelleke heeft mij uitstekend geholpen belemmeringen uit de weg te ruimen.

Myrthe:

De ademhalingsoefeningen in de zwangerschapsyogalessen bij Yoga Capelle hebben mij erg geholpen tijdens de bevalling. De concentratie op mijn ademhaling gaf mij rust, ontspanning en controle over mijn lichaam. Ook de massagetechnieken tijdens de partnerlessen hebben we als zeer prettig ervaren tijdens de ontsluitingsweeën. De bevalling van ons eerste kindje duurde in totaal 5,5 uur en ik denk zeker dat deze oefeningen daarbij hebben geholpen!

september 2017 – Carol van den Boogaard, verpleegkundige in Erasmus MC:

Wegens allerlei klachten was ik op zoek naar een manier om hier mee te leren leven.. Zo kwam ik in aanraking met Yoga en dus ook met Nelleke Slotboom van Yoga Capelle.
Nelleke heeft een zeer prettige manier van les geven waarbij zij eerst een kleine introductie houdt over een bepaald onderwerp. Dit zet aan tot nadenken en neemt je mee gedurende de gehele les.
Mijn les is altijd na het werk, wanneer ik eigenlijk naar huis wil. Toch lukt het Nelleke met haar geduld en ontspannen manier van lesgeven mij te overtuigen de Yogales te volgen.
Het wordt steeds meer duidelijk dat Yoga een manier van leven is.

 

oktober 2017 – José Scaramella:

Ruim 2,5 jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de yogalessen van Nelleke. Nelleke is een heel prettige yogadocente die bij iedere les ongeveer 10 minuten stil staat bij de betekenis van haar les. Ik kreeg hierdoor de juiste balans tussen het denken en voelen. De stress die ik in mijn dagelijkse leven ervaar kan ik hierdoor beter beheersen. Haar lessen hebben mijn gezondheid, fysiek en mentaal enorm verbeterd.

Interessant? Ik waardeer het als je dit deelt. Dank!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email