Stoelyoga

 

Wil je lekker bewegen en je daarna heerlijk ontspannen voelen en een zo helder mogelijk hoofd eraan overhouden? Dat kan met STOELYOGA en enkele aangepaste staande yogahoudingen !

 
Alle yogavormen die Yoga Capelle geeft, vormen de basis voor de STOELYOGAlessen voor mensen met een lichamelijke beperking. De oefeningen zijn veel lichter dan bij de reguliere yogalessen. Je kunt op eigen niveau oefenen en … het is gezellig met elkaar !

 

Handmudra

Handmudra

Voordelen van stoelyoga, ook bij artrose:

 

Wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat Stoelyoga de spieren versterkt, de gewrichten soepeler maakt (ook bij artrose), spanningen vermindert en de motoriek verbetert. De kwaliteit van leven kan aanzienlijk verbeteren met Stoelyoga waarbij er ook aandacht is voor de ademhaling en meditaties.

 

Het bezig zijn met Yoga kan tevens helpen meer vrede te vinden. Hoe wil je in het leven staan, is een vraag voor iedereen in elke levensfase.

 

Wanneer, Waar en Kosten:

 

Wanneer: Wekelijkse lessen op dinsdagmiddag van 14.30 tot 15.40 uur.

Waar: De Vitaalstudio in Zorgcentrum De Vijverhof, Reigerlaan 251, 2903 LJ  Capelle aan den IJssel.

Kosten: € 30,95 per maand.

 

 

Aanmelden en/of informatie:

 

Als het je iets lijkt en meer informatie wil en/of een proefles wil volgen neem eens contact op met de docent Nelleke Slotboom, tel. 0642675840, of info@yoga-capelle.nl. Ook kun je je direct hier aanmelden.

 

 

 

 

Interessant? Ik waardeer het als je dit deelt. Dank!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email