STOEL Yoga

Wil je lekker bewegen en je daarna heerlijk ontspannen voelen en een zo helder mogelijk hoofd eraan overhouden? Dat kan met STOELYOGA en aangepaste staande yogahoudingen! Deze lessen zijn tamelijk actief en geschikt wanneer je moeilijk op de grond kan zitten (en opstaan).

Kom eens binnenlopen vooraf aan de wekelijkse lessen op dinsdagmiddag van 14.30 – 15.40 uur met na afloop – als je wil – met elkaar koffie en thee drinken.

Je kunt op eigen niveau oefenen tot op hogere leeftijd.

Bekijk de video van een stoelyogales

 

Een eerste kennismakingsles is GRATIS.

 

Handmudra

Handmudra

Voordelen van stoelyoga bij kniebeperking, duizeligheid, evenwichtverlies en ook bij artrose:

Wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat Stoelyoga de spieren versterkt, de gewrichten soepeler maakt (ook bij artrose), spanningen vermindert en de motoriek verbetert. De kwaliteit van leven kan aanzienlijk verbeteren met Stoelyoga waarbij er ook aandacht is voor de ademhaling en eenvoudige meditaties.

Het bezig zijn met Yoga kan je ook helpen dichter bij innerlijke vrede te komen. Hoe wil je in het leven staan, is een vraag voor iedereen in alle levensfasen.

 

 

Wanneer: Wekelijkse lessen op dinsdagmiddag van 14.30 tot 15.40 uur.

 

Waar: De Vitaalstudio in De Vijverhof, Reigerlaan 251, 2903 LJ  Capelle aan den IJssel.

 

Kosten: € 30,95 per maand.

 

Aanmelden en/of informatie:

Zoals boven al aangegeven kun je voorafgaand aan een reguliere les gewoon binnenlopen om informatie in te winnen of direct al mee te doen als ‘proef’. Bij lidmaatschap is er slechts één maand opzegtermijn.

Contact met de docent Nelleke Slotboom kan ook via tel. 0642675840, of info@yoga-capelle.nl. Ook kun je je direct hier op de website aanmelden voor een proefles. 

 

 

 

Interessant? Ik waardeer het als je dit deelt. Dank!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email