Stoelyoga met name voor senioren

 

Wil je lekker bewegen en je daarna heerlijk ontspannen voelen en een zo helder mogelijk hoofd eraan overhouden? Dat kan met STOELYOGA en aangepaste staande yogahoudingen !

Kom eens binnenlopen vooraf aan de wekelijkse lessen op dinsdagmiddag van 14.30 – 15.40 uur in Zorgcentrum De Vijverhof (Vitaalstudio), met na afloop gezellig met elkaar koffie en thee drinken in de Brasserie. Een eerste kennismakingsles is GRATIS.

Je kunt op eigen niveau oefenen tot op hoge leeftijd.

 

 

Handmudra

Handmudra

Voordelen van stoelyoga bij kniebeperking, duizeligheid, evenwichtverlies en ook bij artrose:

 

Wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat Stoelyoga de spieren versterkt, de gewrichten soepeler maakt (ook bij artrose), spanningen vermindert en de motoriek verbetert. De kwaliteit van leven kan aanzienlijk verbeteren met Stoelyoga waarbij er ook aandacht is voor de ademhaling en meditaties.

Het bezig zijn met Yoga kan tevens helpen meer vrede te vinden. Hoe wil je in het leven staan, is een vraag voor iedereen in elke levensfase.

 

 

Wanneer: Wekelijkse lessen op dinsdagmiddag van 14.30 tot 15.40 uur.

Waar: De Vitaalstudio in Zorgcentrum De Vijverhof, Reigerlaan 251, 2903 LJ  Capelle aan den IJssel.

Kosten: € 30,95 per maand.

 

Aanmelden en/of informatie:

Zoals boven al aangegeven kun je voorafgaand aan een reguliere les gewoon binnenlopen om informatie in te winnen of direct al mee te doen als ‘proef’.

Contact met de docent Nelleke Slotboom kan ook via tel. 0642675840, of info@yoga-capelle.nl. Ook kun je je direct hier op de website aanmelden voor een proefles. 

 

 

Interessant? Ik waardeer het als je dit deelt. Dank!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email