Voorwaarden yogalessen en praktische tips

 

Actueel dd. 1 april 2020:

Vanwege COVID-19 zijn de lessen opgeschort. Schrijf je daarom NU in voor Nelleke’s Nieuws en ontvang de komende weken regelmatig *** GRATIS *** yogische tips en oefeningen. Meld je hier aan.

 

Alle groepslessen duren vijf kwartier, maar de groeps-zwangerschapsyogales neemt 1,5 uur. Alle individuele lessen duren twee uur.

Tijdens de schoolvakanties zijn er in principe geen lessen, tenzij anders afgesproken.

 

Het gehele jaar door, ook in de zomermaanden waarin je lidmaatschap gewoon doorloopt, is er een opzegtermijn van een hele kalendermaand, op te zeggen voor de eerste van die maand.

 

Benodigdheden b.v. yogamat, yogakleding

  • lekker zittende losse kleding
  • voor de proefles is er een matje beschikbaar, daarna graag zelf een yogamat aanschaffen; een professionele stroeve mat kan via de docent worden aangeschaft
  • een badlaken of grote handdoek
  • een warm vest of trui en sokken om bij de eindontspanning aan te trekken; dekentjes zijn in de les voorhanden
  • een flesje water

 

Voor wie ?

Zie – behalve het onderstaande – tevens wat hierover is aangegeven onder Home en de items Hatha Yoga, Power Yoga, Kundalini Yoga, Zwangerschapsyoga, Fusion Hormoon YogaSenioren Yoga en Ervaringswetenschap.

Alle aangeboden yogavormen zijn voor de meeste mensen geschikt. De Stoelyoga is bedoeld voor mensen die niet goed van de grond kunnen opstaan en toch de voordelen van yoga willen ervaren. Voor veel mensen is ontstressen een aanleiding om yoga te gaan beoefenen. Ook een verliessituatie kan stress geven. Enkele uitingen van stress kunnen zijn: ademhalingsmoeilijkheden, hoofdpijn, rugklachten; ook aan vermoeidheid en reumatische aandoeningen kan te veel stress ten grondslag liggen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Verder kunnen er allerlei klachten zijn als artrose en stijfheid van spieren en gewrichten. Yoga is vaak een aangewezen weg om de klachten te verminderen en ook om je meer bewust te worden van de oorzaak. Meestal ga je je door yoga beter voelen bij je dagelijkse activiteiten.

 

Privé yogalessen

Het is mogelijk om privélessen te ontvangen die tevens kunnen werken als coaching bij persoonlijke levensvragen. 

 

Klik hier voor alle tarieven en de mogelijkheid om lessen in te halen.

 

 

Aanmelden of informatie vragen per email kan via het Aanmeldformulier

 IJssel

Interessant? Ik waardeer het als je dit deelt. Dank!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email