Tarieven en lessen inhalen of be-eindigen

Actueel dd. 25 mei 2020:

Vanwege COVID-19 zijn de lessen opgeschort. Wel zijn er yogalessen op BUITENlocatie en binnenkort is toegang te verkrijgen tot lesvideo’s. Schrijf je daarom NU hier in voor Nelleke’s Nieuws en ontvang de komende weken regelmatig *** GRATIS EN ONLINE *** yogische tips en oefeningen. Meld je hier aan voor informatie over LOSSE zomeryogalessen op BUITENlocatie, of zwangerschapsyoga (binnen).

 

 

 

Proeflessen zijn *** gratis *** voor Hatha Yoga, Power Yoga en Stoelyoga (voor àlle tarieven, waaronder ook individuele lessen en strippenkaart: scroll door deze pagina).

 Sinds de CORONACRISIS vanaf april 2020 kunnen privésessies zwangerschapsyoga (ook met partner) via Skype of Facetime plaatsvinden. Je krijgt daarbij veel theoretisch lesmateriaal en artikelen.

 

Zie voor de wekelijkse lestijden en locaties onder deze link.

De meeste wekelijkse lessen duren vijf kwartier. De zwangerschapsyogalessen nemen ongeveer 1,5 uur.

Tijdens de schoolvakanties zijn er in principe geen lessen, tenzij anders afgesproken.

 

Contributiebeleid

Wanneer er lesweken vervallen i.v.m. het door de docent volgen van de reguliere schoolvakanties, wordt de contributie doorbetaald. Dit laatste geldt niet voor de zwangerschapsyoga.

Gedurende de zomermaanden wanneer er geen les wordt gegeven, is er géén cursusgeld verschuldigd. 

Een inschrijfgeld van € 10,– wordt gerekend bij inschrijving voor de Hatha Yoga, Poweryogalessen en STOELyoga: bij lidmaatschap en bij toepassing van de strippenkaart.

 

Restitutie of vermindering van lesgeld

Ziekte of verzuim van de ingeschreven cursist geven geen recht op teruggave of kwijtschelding van lesgeld. Een uitzondering geldt bij ziekte of verzuim langer dan vier aaneengesloten weken.

De cursist heeft recht op een korting op de contributie bij langduriger afwezigheid dan vier aaneengesloten weken, met behoud van lidmaatschap en dus het vrijhouden van een plek. Voor de eerste vier afwezige weken geldt de korting niet. De cursist dient bij geplande afwezigheid hierover geruime tijd voordat de afwezige periode ingaat met de docent te overleggen en tot een prijsafspraak te komen.

Gemiste lessen kunnen in overleg met de docent binnen twee maanden worden ingehaald. Zie het lesrooster.

 

Maandelijkse betaling van de contributie

De contributie dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan aan het einde van iedere maand voor de daarop volgende maand. Voor de Zwangerschapsyoga gelden iets andere regels.

Het wordt bijzonder op prijs gesteld wanneer de cursist zelf periodieke automatische betalingen bij haar/zijn bank instelt: per één of twee maanden. Dit scheelt administratieve handelingen. Nadat een eerste afspraak is gemaakt tussen docent en cursist, wordt het banknummer met de tenaamstelling verstrekt.

Mocht je liever contant betalen: dat is uiteraard altijd mogelijk per één of twee maanden vooruit, graag gepast.

 

Lessen inhalen

Gemiste lessen kunnen in overleg met de docent binnen twee lesmaanden worden ingehaald. Zie het lesrooster. 

 

DE TARIEVEN

 

Hatha Yoga, Power Yoga

De reguliere contributie is € 35,95 per maand. Gratis proefles.

Losse lessen (incidenteel) kosten € 12,50. Voor afgesproken losse lessen die binnen 24 uur worden afgemeld blijft de cursist betalingsplichtig.

 

Kundalini Yoga

Aangepast tarief, omdat deze lessen 1x per 5 weken plaatsvinden.

 

Senioren Stoelyoga

De reguliere contributie is € 31 per maand. Losse lessen (incidenteel) kosten € 9. Gratis proefles.

 

Fusion Hormoon Yoga

Workshop van 3 x 3 uur bij een minimale bezetting van drie cursisten: € 135.

Desgewenst is een workshop met twee cursisten ook mogelijk. De kosten zijn dan ook € 135 p.p., maar de duur is 2x 3,5 uur.

Individuele lessen van twee uur kosten € 59,95. De ervaring is dat men b.v. met Fusion Hormoon Yoga aan twee lange privésessies voldoende kan hebben.

Optionele terugkomles bij minimaal twee cursisten: € 45 p.p.

 

 

Zwangerschapsyoga

Voor zwangerschapsyoga zijn er verschillende mogelijkheden.

!!!       Wanneer je graag eerst een vrijblijvende proefles wil, zou je eerst één privéles kunnen nemen: zie onderstaande prijzen. In deze ene les krijg je al veel inhoudelijke tips en oefeningen mee.

1      Je koopt direct een serie van zes wekelijkse lessen van ruim 1,5 uur. Kosten  € 112,– die van tevoren worden voldaan. Dit is inclusief twee essentiële partnerlessen met als thema voor de eerste partnerles: drukpunten en eenvoudige massagetechnieken. Het thema van de tweede partnerles is het oefenen van de volledige ademhaling als basis voor de perstechniek.

De data van de lessen kunnen in overleg worden vastgesteld, maar zijn in principe wekelijks, afgestemd op de mogelijkheden van het groepje deelnemers.

2     Je kunt een kortere serie afspreken wanneer er onvoldoende weken over zijn tot aan de verwachte bevallingsdatum. De kosten per les zijn dan € 17. De gehele afgesproken serie wordt van tevoren betaald.

3      Individuele zwangerschapsyogalessen zijn mogelijk. Je kunt minimaal 1 sessie afspreken, maar dan raad ik aan deze wel met je partner te volgen. Duur van de sessie is 2 uur, kosten € 59,95 per sessie zonder partner. Met partner, vriendin of familielid € 64,95. Dit is aan te raden bij vergevorderde zwangerschap.

 

Noot
De groepslessen zwangerschapsyoga gaan uitsluitend door bij minimaal drie cursisten.
Veelal vergoeden zorgverzekeraars een deel van de kosten.

 

Afwezigheid bij een afgesproken les zwangerschapsyoga

Wanneer je een les moet verzuimen, dien je dit zo tijdig mogelijk te melden bij de docente. Reeds betaalde contributie wordt niet gerestitueerd.

 
Inhaalmogelijkheid zwangerschapsyoga

Lessen die binnen 48 uur zijn afgemeld, kunnen in overleg worden ingehaald. Inhalen kan eventueel ook na de bevalling door een of meerdere Hatha Yoga- of Power Yogalessen af te nemen.

Voor een afgesproken (losse) les die door de cursist binnen 24 uur wordt afgezegd, blijft de cursist betalingsplichtig.

 

 

Individuele lessen

Het is mogelijk om privélessen te ontvangen die tevens kunnen werken als coaching bij persoonlijke levensvragen. 

Individuele coachings-lessen van TWEE uur kosten € 59,95. De ervaring is dat men bijvoorbeeld bij Fusion Hormoon Yoga aan twee lange lessen voldoende kan hebben. Er is zeer gerichte persoonlijke aandacht en je krijgt bij Hormoonyoga een oefensyllabus mee naar huis. Ook bij de andere yogavormen die privé worden gegeven, is er voldoende oefenmateriaal voor thuis.

 

Strippenkaart

Een strippenkaart is mogelijk wanneer je door onregelmatige werkzaamheden niet in staat bent om wekelijks de lessen bij te wonen. De kosten zijn € 92 voor 8 lessen, af te nemen binnen 12 lesweken. De strippenkaart geldt uitsluitend voor Hatha Yoga en Power Yoga lessen en koop je voor aanvang van de eerste af te nemen les.

Bij een eerste strippenkaart is eenmalig € 10 inschrijfgeld verschuldigd.

 

Opzeggen reguliere yogalessen

Opzeggen dient per email te gebeuren. De opzegtermijn is – ook tijdens de zomermaanden waarin geen les wordt gegeven – een hele kalendermaand. Dit houdt in dat bij opzegging op enig moment, de volgende (les-)kalendermaand nog contributie is verschuldigd.

 

Aanmelden of informatie opvragen per email kan via het Aanmeldformulier of Contactformulier

Interessant? Ik waardeer het als je dit deelt. Dank!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email