Yogalessen

De yogalessen

Een les begint met een korte inleiding van maximaal tien minuten over yogafilosofie of theoretische toelichting, gevolgd door de lichamelijke yogahoudingen. We eindigen met een meditatie en/of een eindontspanning.

Bij Yoga denken veel mensen aan het onder de knie krijgen van allerlei moeilijke lichamelijke oefeningen of beter leren ontspannen. Yoga houdt ook in je concentratie naar binnen te leren richten = Raja Yoga. Kun je in jezelf bijvoorbeeld achterhalen waar je eventuele gevoel van neerslachtig of zwaarmoedig zijn, vandaan komt. Wat, of welke ervaring, ligt onder dat specifieke nare gevoel. Behalve dat de meeste mensen bij het woord Yoga denken aan de lichamelijke Hatha Yoga, is in feite alles mogelijk bij Yoga: in de kern een ervaringswetenschap.

Pijnbestrijding, ontstressen en burn-out

Mensen gaan Yoga doen om uiteenlopende redenen. Behalve beter leren ontspannen, zijn alle vormen van yoga onder meer in te zetten voor pijnbestrijding en burn-out.

Yoga kan ook helpen je hormoonbalans te verbeteren. Met de nieuwe serie Fusion Hormoon Yoga wordt beoogd om extra verlichting te bieden bij menstruatiemoeilijkheden, PMS, de menopauze en de algehele gezondheid te bevorderen tot op hoge leeftijd. Ook mannen hebben baat bij de serie.

Proefles

Schroom niet om eens een vrijblijvende proefles aan te vragen, ook wanneer je vaak pijn hebt en de medische wereld er niet goed raad mee weet.gales Capelle aan den IJssel

Meer informatie zie:

Hatha Yoga
Power Yoga
Kundalini Yoga
Zwangerschapsyoga
Fusion Hormoon Yoga
Senioren Yoga

Interessant? Ik waardeer het als je dit deelt. Dank!
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email