Plan nu vrijblijvend jouw Inzichtsessie in over je vragen inzake balans lichaam en geest.

Ontvang ook alvast drie tips en ontdek hoe jij weer ruimte krijgt om gemakkelijker te bewegen, lichamelijk en geestelijk!

Herken jij dit?

N

Heb je zittend werk en in het algemeen weinig beweging, of sport je juist (te) veel?

N

Trek je je schouders vaak (ongemerkt) op of laat je ze naar voren afhangen?

N

Word je door stijfheid of pijn belemmerd om te doen wat je graag wil doen?

N

Heb je behoefte om nu – eindelijk – eens van lastige pijntjes af te komen en meer ontspannen in je vel te zitten?

N

Vul zelf maar in …

Ik help jou graag om weer gemakkelijker te bewegen. Plan nu al een gesprek in of lees verder voor meer informatie en de tips.

Waarom deze gratis informatie?

Sinds 1996 geef ik met veel plezier yogalessen, de laatste jaren ben ik blogs gaan schrijven en gestart met privésessies.

Wat krijg je?

De oorzaak van fysieke pijn ligt vaak dieper en is ook mentaal. Ik hoop jou op weg te kunnen helpen met enkele tips om weer soepeler te kunnen bewegen naar lichaam en geest.

Je kunt gebruik maken van een gratis ZOOM- of telefonische 1-op-1-sessie om zelf meer inzicht te krijgen in je vragen en/of klachten.

Een van mijn motto’s:

Wees vrij in hoe jij omgaat met jouw omstandigheden en ontdek ruimte door juist innerlijk stil en in overgave te luisteren naar jouw innerlijk: de ziel.

Lees verder of plan al in mijn agenda je een-op-een telefonische inzichtsessie.

 

ALVAST DE TIPS: 

Tip 1.

Pijn in nek en/of rug, maar ook andere vage klachten: het kan iedereen overkomen. Aanvaard dat je er last van hebt en: je hoeft er niet mee te leren leven ! Met wat hulp kan er veel ten goede keren.

Tip 2.

Kweek vertrouwen dat in de meeste gevallen pijn weer overgaat en besef de waarde van zelfheling.

Word daarom strijdvaardig op een zachte manier door aandacht te hebben voor de mogelijke oorzaken van je klachten die ook op mentaal/emotioneel gebied kunnen liggen. Ga naar de oorzaak van een moeilijkheid en pak die aan. Maak lapmiddelen tot je verleden. Oefen in mindfulness, wat in mijn wekelijkse yogalessen aan de orde komt.

Tip 3

Een arts of therapeut kan jou een eind op weg helpen met zijn of haar deskundigheid. Maak hiervan gebruik door de nodige hulp te zoeken.

Besef hierbij dat alleen jij zèlf jouw innerlijke deur kan openzetten naar ontspanning en overgave aan de situatie die er op zeker moment voor jou is. Een goede arts of andere therapeut, en zeker ook YOGA, kan jou tevens helpen die innerlijke deur te vinden op een heel praktische manier waardoor je vertrouwen krijgt in jouw zelfhelende vermogen.

Yoga en meditatie is in de kern geen therapie, maar een bewustwordingsweg over wie en wat wij in wezen zijn. Daarom werkt ook yoga en meditatie zeer therapeutisch juist vanwege die persoonlijke inzichtsweg!

Ik ondersteun je graag.

 

Waarom doe ik wat ik doe?

Ik vind het zinvol om mijn ervaringen op het gebied van welzijn in brede zin te delen met wie open staat voor verandering en met wie het ‘klikt’. Door schade en schande heb ik door de jaren heen geleerd beter mijn gevoel te gebruiken, niet weg te lopen voor wat ik voel en – samen met mijn ratio –  mijn plannen te trekken.

Dit alles zonder vooroordelen vanuit aanvaarding en liefde voor mijzelf en in relatie met mijn omgeving. 

Resultaatgerichte ondersteuning.

Ik help je graag om je fysieke en mentale programmeringen te ontdekken, ze los te laten waar je ze niet meer kunt gebruiken en aan te passen waar nodig. Ik mijd de details niet, die juist zo van belang zijn om verruiming te voelen.

Door levenservaring en mijn yogascholingen ben ik in staat jou een spiegel voor te houden over je mogelijk vastgeroeste gewoontes, je te helpen deze lekker los te weken en hiermee ook fysieke klachten te verminderen bijvoorbeeld stijve of pijnlijke nek en rug. Heerlijk dan om nieuwe vitaliserende gewoontes terug te krijgen, waardoor je het leven ‘in zijn beweging’ omarmt. Er komt meer vanzelfsprekende ontspanning en plezier in de dingen die op je pad komen.

Je dagelijkse beslommeringen privé en zakelijk krijgen meer kleur en straling en … dus …. ga je zèlf meer stralen.

 

Plan NU in jouw en mijn agenda 

Meld je gratis en vrijblijvend aan voor een een-op-een ZOOM- of telefonische inzichtsessie van ruim 30 minuten!

Schrijf je in op mijn mailinglijst en ontvang gratis mijn podcast over meer inzicht in eenkrachtige en ontspannen lichaamshouding. Na enkele welkomst-emails krijg je 1x per week yogische informatie.

Controleer je e-mail om de podcast te downloaden!