Volledige Yoga Practice

Het onderstaande digitale pakket met videolessen en podcasts nr. 1 t/m 5, geeft je een volledige yogapractice. Neem het daarom in zijn geheel af, dan heb je er echt iets aan.

De Yoga Nidra podcast (nr. 6) staat geheel op zichzelf en is een dikke aanrader voor iedereen die wezenlijke veranderingen in zijn/haar leven wil aanbrengen.

Nr. 1: Podcast

De letters van Y-O-G-A als richtingwijzer

Prijs: €0

Je krijgt een kijkje in waar je mee bezig bent als je yoga beoefent.

Nr. 2: Podcast

Ontspannen focus opbouwen

Prijs: €3,95

Doe na mijn toelichting Yogafilosofie allereerst deze meditatie om jezelf ‘in te tunen’. Je zult merken dat je dan met meer focus en rust in hoofd en hart de yoga-oefeningen in gaat.

Nr. 3: Video

Stoelyoga-verwennerij

Prijs: €5,95

De oefeningen geven je meer dan je op het eerste gezicht zou denken.
Heerlijk om tussendoor eens te doen als je – net iets te – lang achter je computer hebt gezeten en je duf en stijf bent. Tatatataaaaaaa ! Opgepept!

Nr. 4: Video

Meditatieve meridiaanstrekkingen voor centrering en balans

Prijs: €5,95

Activerend en harmoniserend voor jouw organen en zenuwgestel. Verwen jezelf met deze korte video met ook aandacht voor ademgebruik. Je geeft jezelf – bijvoorbeeld na een dag hard werken – een helder hoofd, hart en lichaam terug.

Nr. 5: Podcast

Savasana: de kers op de taart.

Prijs: €3,95

Verkregen energie nadat je hatha yoga hebt beoefend, wordt in deze eindontspanning gelijkmatig verdeeld in het lichaam met als gevolg dat je lekker in je lijf komt na een yogasessie.

Nr. 6: Podcast

 Goed slapen, ontspannen en focusgericht leven met lef! Doe déze Yoga Nidra!

Prijs: €7,95

Een lange ontspanningssessie liggend op de rug: geestelijk blijf je wakker en je laat het lichaam slapen. We gebruiken een Sankalpa wat Besluit betekent.

Deze podcast is ook los af te nemen

Kom met je vragen over de yogapractice: video’s en podcasts

7 + 8 =

Schrijf je in op mijn mailinglijst en ontvang gratis mijn podcast over meer inzicht in eenkrachtige en ontspannen lichaamshouding. Na enkele welkomst-emails krijg je 1x per week yogische informatie.

Controleer je e-mail om de podcast te downloaden!