Volledige Yoga Practice

Het onderstaande digitale pakket met videolessen en podcasts nr. 1 t/m 5, geeft je een volledige yogapractice. Neem het daarom in zijn geheel af, dan heb je er echt iets aan.

De Yoga Nidra podcast (nr. 6) staat geheel op zichzelf en is een dikke aanrader voor iedereen die wezenlijke veranderingen in zijn/haar leven wil aanbrengen.

Nr. 1: Podcast

De letters van Y-O-G-A als richtingwijzer

Prijs: €0

Je krijgt een kijkje in waar je mee bezig bent als je yoga beoefent.

Nr. 2: Podcast

Ontspannen focus opbouwen

Prijs: €3,95

Doe na mijn toelichting Yogafilosofie allereerst deze meditatie om jezelf ‘in te tunen’. Je zult merken dat je dan met meer focus en rust in hoofd en hart de yoga-oefeningen in gaat.

Nr. 3: Video

Stoelyoga-verwennerij

Prijs: €5,95

De oefeningen geven je meer dan je op het eerste gezicht zou denken.
Heerlijk om tussendoor eens te doen als je – net iets te – lang achter je computer hebt gezeten en je duf en stijf bent. Tatatataaaaaaa ! Opgepept!

Nr. 4: Video

Meditatieve meridiaanstrekkingen voor centrering en balans

Prijs: €5,95

Activerend en harmoniserend voor jouw organen en zenuwgestel. Verwen jezelf met deze korte video met ook aandacht voor ademgebruik. Je geeft jezelf – bijvoorbeeld na een dag hard werken – een helder hoofd, hart en lichaam terug.

Nr. 5: Podcast

Savasana: de kers op de taart.

Prijs: €3,95

Verkregen energie nadat je hatha yoga hebt beoefend, wordt in deze eindontspanning gelijkmatig verdeeld in het lichaam met als gevolg dat je lekker in je lijf komt na een yogasessie.

Nr. 6: Podcast

 Goed slapen, ontspannen en focusgericht leven met lef! Doe déze Yoga Nidra!

Prijs: €7,95

Een lange ontspanningssessie liggend op de rug: geestelijk blijf je wakker en je laat het lichaam slapen. We gebruiken een Sankalpa wat Besluit betekent.

Deze podcast is ook los af te nemen

Lieve Nelleke,
Heb zojuist van jouw Yoga Nidra genoten.
Superbe ‼️😇‼️
De timing kon niet beter zijn.
Mooi, duidelijk en rustig gesproken.
Voel mij nu, van top tot teen, helemaal TOP‼️😊✳️😊
Hartelijk dank, namasté🙏
Thérése

Thérèse Hofsteede

Yogacollega en vriendin

Veel plezier heb ik al van de STOELyogavideo. Als ik moe ben van mijn computerwerk, dan pak ik geregeld deze video van een half uurtje. Het bezorgt me steeds weer rust en helderheid in mijn hoofd, waardoor ik met meer focus weer aan mijn werk kan gaan. Ook de video ‘Meditatieve meridianenstrekkingen’ vind ik heerlijk om te doen. Na een drukke werkdag heb ik deze direct na ontvangst van de URL gedaan.

Ingrid Blom

Meditatieve Hatha Yoga

Kom met je vragen over de yogapractice: video’s en podcasts.

Direct een bel-afspraak maken in mijn agenda? Klik dan HIER. Open daarna het rolmenu en selecteer: ‘Gratis telefonisch kennismakingsgesprek’.

Schrijf je in op mijn mailinglijst en ontvang gratis mijn podcast over meer inzicht in eenkrachtige en ontspannen lichaamshouding. Na enkele welkomst-emails krijg je 1x per week yogische informatie.

Controleer je e-mail om de podcast te downloaden!