Super dat je geïnteresseerd bent in Yogisch nieuws

Je komt op deze pagina via de knop < Gratis podcast > of door je rechtstreeks te hebben aangemeld voor mijn mailinglist. Voor beide geldt: een goede keuze. Verwacht waar voor je geld.

Schrik niet van  enkele welkomst-emails in de eerste week, want daarna ontvang je gemiddeld 1x per week een themagerichte email.

Schrijf je daarom s.v.p. niet meteen weer uit na de eerste welkomstmails.

Soms zijn er verwijzingen naar een nieuw blog of video. Ik ben blij met je reacties op mijn emails, want dan is er contact. Steeds zal ik me afvragen hoe ik JOU ondersteun met allerhande tips, weetjes en inspiratie vanuit mijn yogische rode levensdraad. Schrik niet van eens een persoonlijk verhaal ☺.

Kom gezellig op deze mailinglist. Het enige dat ik van je vraag is een ontwikkel-gierige geest en een innerlijke bereidheid tot zelfreflectie: je wilt leren van de missers in je leven en genieten waar het kan, allemaal dingen die je meemaakt (zelf méé maakt).

N

Voordeel 1:

Je ontvangt tips en aanbiedingen op gebied van: verdieping van je ademhaling, de kunst en zin van mediteren, korte yogisch-inhoudelijke lezingen, lichamelijke (Hatha) yogalessen, ontspanningsmethodes en wie weet wat nog meer…?

Dit ontwikkelt zich vanzelf in mij.

N

Voordeel 3:

Ik help je met mijn wekelijkse ochtend-email om jouw week een leuke, of interessante kick te geven.

N

Voordeel 2:

Gratis PODCAST “De weg naar een krachtige en tevens ontspannen lichaamshouding” (en nog een verrassinkje). Beluister deze podcast en oefen ermee tegelijkertijd: lekker efficiënt. Je zult bij toepassing van wat je hebt ontdekt, merken dat je veel minder hoeft ‘te werken’ om een ontspannen houding te handhaven. Je ademhaling wordt ruimer, je gaat lichter en toch steviger lopen met een prettige rust in je hoofd.

N

Nadeel 4 ☺ ☺ :

spreekt mijn bericht je eens helemaal niet aan? Dan weet je wat te doen: gewoon weggooien! Helemaal uitschrijven kan altijd.

Ik help jou om voor jezelf ‘in zicht’ te komen en te ontdekken dat vreugde ‘om de hoek ligt’.

Hi, ik ben Nelleke.
Ik heb mijzelf ontwikkeld en mezelf beter leren kennen door dingen te ondernemen waar mijn hart lag en ligt: mijzelf en anderen ondersteunen bij het leven leven met succes in de dingen die je onderneemt! Dit is mijn missie.

Yogabeoefening en meditatie is een uitstekend middel gebleken. Met name mijn eerste 4-jarige Hatha-Raja yogaopleiding heeft me veel gebracht aan zelfinzicht.
Door vaak mijn neus te stoten, te willen blijven leren, en echt in mijzelf te durven kijken – wat ik mijn cursisten al zo mooi kon vertellen om te doen ☺ maar zelf niet altijd toepaste – werd ik echt blijer en vrijer en durfde ik beter voor mijn passie uit te komen.
Door mijn levenservaring, tegenslagen en hulp van anderen om uit mijn dalen op te krabbelen, heb ik gereedschap in handen gekregen. En dit samen met kennis van de lichamelijke Hatha Yoga EN de Yoga Filosofie, geeft mij de mogelijkheid om jou te inspireren en mogelijk te helpen bij je levensvragen. Zodat jij, innerlijk vrij en zelfverantwoordelijk, jouw leven vorm gaat geven zoals jij het voor je ziet.

Wat mijn cursisten mij vertelden

Wat ben ik blij met je podcast over een goede lichaamshouding. Zoals je weet is mijn bekkenbodem een aandachtspunt. Mede omdat ik een holle rug heb overgehouden aan het vele turnen op jonge leeftijd. Ik heb de neiging om naar voren te lopen en heb zo nu en dan last van hielspoor. Oefenen en oefenen om te zorgen dat een goede lichaamshouding eigen gaat worden. Het stukje over aarden vond ik heel mooi gezegd.

Ingrid Blom, Meditatieve Hatha Yoga en Kundalini Yoga

Je podcast over het ontwikkelen van een goede lichaamshouding heb ik beluisterd en de aanwijzingen in praktijk gebracht.

Bij het lange stukken lopen, merk ik dat ik nu rechtop loop, veel actiever en tegelijk ook veel lichter.

Linda Hanssen, Intensief Dynamische Hatha Yoga ( poweryoga )

Ontvang gratis mijn Podcast “De weg naar een krachtige en tevens ontspannen lichaamshouding”

En ontdek elke dag de vele voordelen hiervan.

Schrijf je in op mijn mailinglijst en ontvang gratis mijn podcast over meer inzicht in eenkrachtige en ontspannen lichaamshouding. Na enkele welkomst-emails krijg je 1x per week yogische informatie.

Controleer je e-mail om de podcast te downloaden!